Met 3 in de top-10 in Flandriencross Hamme

cvkhammeRG
Corné Van Kessel (5), Toon Aerts (9) en Jim Aernouts (10) zorgden ervoor dat er drie renners van de Telenet Fidea Lions in de top-10 van de voor de DVV Verzekeringen Trofee meetellende Flandriencross in Hamme eindigden.

En dan mogen we zeker ook nog niet Tom Meeusen vergeten te vermelden. Ook hij zorgde ervoor dat de Telenet Fidea Lions zich in de kijker reden. In de tweede ronde was hij de enige die het kon of aandurfde om een verschroeiende demarrage van Mathieu Van der Poel te beantwoorden. Meeusen beet zich een halve ronde lang vast in het wiel van de Nederlandse kampioen, maar moest toen finaal afhaken.

Uiteindelijk zou Meeusen als 13de finishen op 2’11” van winnaar Van der Poel, die het haalde voor Wout Van Aert, Laurens Sweeck en Kevin Pauwels. Op 28 seconden reed Corné Van Kessel naar een mooie vijfde plaats. Toon Aerts werd 9de op 1’29” en Jim Aernouts 10de op 1’53”.