Andreas Goeman & Yentl Bekaert groeien door naar het beloftenteam van de TFL

CYCLOCROSS BRICO CROSS GERAARDSBERGEN
Juniors Andreas Goeman en Yentl Bekaert maken op 1 september 2017 de overstap naar het beloftenteam van de Telenet Fidea Lions. De twee laatstejaars juniors lieten de voorbije weken erg mooie dingen zien en bewezen dat ze op internationaal niveau kunnen meestrijden.

Sportief manager Sven Nys vindt dan ook dat beide jongens zekerheid verdienen: “Andreas en Yentl zijn twee fijne renners om mee samen te werken. Ze werkten een knap zomerprogramma af en dankzij Sven Vanthourenhout, die ook bij hen in de buurt woont, kunnen ze regelmatig samen trainen. De progressie die ze hierdoor maakten en blijven maken mag nu ook beloond worden. Met onder andere een overwinning in Ronse en Valkenburg voor Yentl en een aantal sterke 3e en 4e plaatsen voor Andreas lieten ze zien dat ze alles uit hun laatste jaar als junior willen halen. Bovendien waren ze allebei in de wolken toen we hen lieten weten op lange termijn te willen samenwerken. Dat enthousiasme is ook voor ons, als staff, erg prettig – we kijken er naar uit om hier samen een mooi verhaal van te maken.”

Onze derde laatstejaarsjunior, Arne Vrachten, kende door een knieblessure een moeilijke zomer en is met een achterstand aan het crossseizoen begonnen. De Telenet Fidea Lions willen Arne rustig de tijd geven om de aansluiting te maken in de grote wedstrijden en nemen vandaag dus nog geen definitieve beslissing over zijn toekomst.

Deel dit bericht