Fleur Moors wordt deel van de Baloise Trek Lions

Fleur website

Belgisch kampioen CX bij de junioren, Fleur Moors, wordt deel van de Baloise Trek Lions vanaf de start van het komende veldritseizoen.

Fleur zal in ons team de volgende stap zetten in haar jonge carrière. Wij geloven immers rotsvast in haar talent en potentieel.

Vorige winter won Fleur het BK en de X2O Badkamers Trofee in Kortrijk bij de dames junioren, ze behaalde als 17-jarige ook meerdere top 15 plekken tussen de elites.

Fleur Moors: “Baloise Trek Lions biedt me de mogelijkheid om mezelf verder te ontwikkelen als renner. Ik ben enorm gemotiveerd om deze nieuwe uitdaging aan te gaan, in een omgeving die me volledig zal ondersteunen. Zo wil ik het beste uit mezelf halen en mijn dromen kunnen waarmaken. Ik ben Baloise Trek Lions dan ook erg dankbaar voor hun vertrouwen!”

Sportief manager Sven Nys: “Het is geweldig dat jonge talenten er naar uitkijken om zich bij Baloise Trek Lions verder te ontwikkelen. Fleur krijgt de komende jaren bij ons de kans om dat rustig en zonder druk te doen. Bij Baloise Trek Lions zijn we ook erg blij dat we naast Lucinda Brand en Shirin van Anrooij een opkomend Belgisch talent aan ons team kunnen toevoegen!”

Deel dit bericht