Jim Aernouts verlengt contract bij Telenet Fidea Lions

jim19RG
Jim Aernouts heeft zijn contract bij de Telenet Fidea Lions verlengd tot eind 2019. "Het vertrouwen dat ik van de teamleiding krijg, maakt me superblij!"

Woensdagavond blikten de Telenet Fidea Lions nog een keertje terug op een geslaagd crossseizoen, samen met de sponsors. Tijdens het traditionele sponsordiner wordt iedereen in de bloemetjes gezet en bedankt voor de inzet van het afgelopen jaar.

Teammanager Sven Nys gaf de sponsors meteen ook fijn nieuws over Jim Aernouts mee: “Jim tekende deze week een contractverlenging bij de Telenet Fidea Lions tot eind 2019.”

Jim: “Het vertrouwen dat ik van de teamleiding krijg, maakt me superblij! Ik voel me goed binnen de Telenet Fidea Lions en zal er de komende jaren alles aan doen om op mijn beste niveau te rijden en mooie prestaties neer te zetten.”

Ook het teammanagement is erg blij dat Jim zeker twee jaar langer deel blijft uitmaken van het team. “Binnen de Telenet Fidea Lions is Jim een echte wegkapitein en teamplayer. Jim is een renner waar je altijd op kan rekenen: elke wedstrijd geeft hij het volle pond, zowel voor zichzelf als voor het team.”

Deel dit bericht