Kris Wouters: ‘Goede wedstrijd van Telenet Fidea Lions’

meeusennn800
Kris Wouters: "Het was weer een goede wedstrijd van de Telenet Fidea Lions. Vooral Tom Meeusen heeft vandaag een prachtige cross gereden."

“Hij miste zijn start compleet en draaide pas bij de laatste 10 het veld in. Uiteindelijk speelde hij nog mee voor de vierde plaats en dat is een grote opsteker zowel voor de ploeg als voor hem persoonlijk. Hij werd uiteindelijk elfde maar als hij beter uit de startblokken was gekomen, deed hij naar mijn mening zeker mee voor de overwinning vandaag. Tom voelde zichzelf enorm goed en dat was duidelijk te merken aan de manier waarop hij over het parcours vloog. Morgen in Ronse volgt er al een nieuwe kans voor hem.”

“Jim Aernouts bevestigt zijn goede vorm door vijfde te eindigen. Het podium was net niet mogelijk, maar Jim is een jongen met karakter die blijft rijden en blijft vechten voor alles wat hij waard is. Ook Daan Soete kende een goede wedstrijd. Hij legde beslag op een zevende plaats en als eerstejaars prof moet je daar zeker tevreden mee zijn. Thijs van Amerongen was in de beginfase zeker niet slecht bezig, maar hij kwam ten val waardoor zijn pad van de achterderailleur scheef kwam te staan. Hij moest wisselen en verloor enorm veel tijd. Thijs besloot zijn wedstrijd wel uit te rijden, maar met de cross van morgen in het achterhoofd.”

Arne Vrachten was tiende in Meulebeke: “Ik had een heel slecht gevoel vandaag, maar kon wel nog meespelen voor het podium totdat ik ten val kwam en veel tijd en plaatsen verloor. Ik kwam niet verder dan een tiende plaats.”

Deel dit bericht