Rugproblemen dwingen Kobe tot vervroegd afscheid van Lions

2_28055852_kobe
Kobe moet door rugproblemen de voorlaatste manche van de DVV Verzekeringen Trofee in Loenhout laten schieten. Zo komt er abrupt een einde aan zijn periode bij onze ploeg.

Kobe zal niet meer fietsen in de kleuren van Telenet Fidea Lions. Door rugklachten moet noodgedwongen hij forfait geven voor zijn laatste wedstrijd voor onze ploeg in Loenhout. ‘Rusten is de enige optie om te herstellen en dus start ik niet’, vertelt een hoorbaar ontgoochelde Kobe.

‘Loenhout stond normaal niet op mijn programma, maar voor de kerstvakantie heb ik beslist om toch te rijden. Ontzettend jammer dat ik de laatste wedstrijd voor de ploeg moet laten schieten. Ik keek er naar uit. Dit is wrang.’

Kobe kijkt met een goed gevoel terug op zijn periode bij Telenet-Fidea. ‘Ik heb lang in de ploeg gereden’, zegt hij. ‘Bij het jongerenteam ging het vrij goed, maar sinds de overstap naar de beloften ben ik op de sukkel. De ploeg is me wel altijd blijven steunen en daar ben ik hen heel dankbaar voor.’

Kobe maakt op 1 januari de overstap naar Marlux-Napoleon Games. In naam van de ploeg willen we hem bedanken en veel succes toewensen voor de toekomst.

Deel dit bericht