Telenet Baloise Lions en Renotec slaan de handen in elkaar

Renotec262
De Telenet Baloise Lions zijn blij Renotec te verwelkomen als kersverse partner in onze familie. Renotec is een bouwbedrijf met meer dan 700 medewerkers gevestigd in Geel. Het logo van Renotec zal te bewonderen zijn op de achterkant van onze koersbroek en op de koerstrui. De nieuwe samenwerking loopt voor drie jaar.

Roeland Fraussen (CEO Renotec):

“Bij Renotec werken we net als bij Telenet Baloise Lions met een opleidingspyramide. Jongeren krijgen de kans om zich via opleidingen te ontwikkelen. Van assistent projectleider, tot hoofdprojectleider, manager en zelfs directeur. Wij geven iedereen de kans om te groeien. Deze filosofie vonden we ook terug bij het veldritteam.”

“Het is voor Renotec essentieel om jonge mensen een kans te geven. Bij het zoeken naar een team om te sponsoren, hebben we rekening gehouden met wat ze aanboden op het gebied van jongerenwerking. Na een eerste ontmoeting met Sven Nys en zijn team waren we overtuigd. Het is dit project dat we willen steunen.”

“Cyclocross is een sport die voor iedereen toegankelijk is en erg populair in België. Er zijn tal van jongeren, dames en amateurs die volop hun plek in de spotlight verdienen. Deze sport maakt deel uit van ons Vlaams erfgoed. Bij Renotec houden we van deze nuchtere aanpak. Ook wij zijn een no-nonsense bedrijf.”

Sven Nys (sportief manager Telenet Baloise Lions):

“We zijn verheugd met dit nieuwe partnership met Renotec. We voelen grote gelijkenissen in het DNA van Renotec en de Telenet Baloise Lions. De piramidestructuur die wij opbouwen met de Sven Nys Academy en de AA Drink Young Lions vinden we ook bij de jongeren-en opleidingswerking van Renotec terug.”

“Ook het belang dat we allebei hechten aan innovatie kenmerkt ons beiden. Wij waren alvast onder de indruk van wat Renotec ons heeft laten zien op hun werven. Nu is het aan ons om te laten zien wat wij in onze mars hebben in het veld.”

Deel dit bericht