Thibau, Toon en Marthe op bezoek bij Baloise Insurance

2_04071722_b5
Thibau Nys, Toon Aerts en Marthe Truyen brachten dinsdag een bezoekje aan de hoofdzetel van Baloise Insurance in Antwerpen en maakten met plezier tijd voor een fotoshoot en handtekeningensessie.

Thibau, Toon en Marthe werden door Baloise Insurance in de bloemetjes gezet voor hun schitterende prestaties de voorbije weken.

Marthe werd in januari in Antwerpen Belgisch kampioene bij de beloften. Toon pakte brons op het BK bij de elite, mocht afgelopen zondag ook op de derde hoogste trede plaatsnemen op het WK-podium in het Zwitserse Dübendorf én kroonde zich tot winnaar van de Telenet UCI World Cup. Thibau pakte bij de junioren goud op het BK én het WK en won dit seizoen bijna alles wat er te winnen viel.

De werknemers van Baloise gingen dan ook wat graag op de foto met al deze kampioenen van de Telenet Baloise Lions en de AA Drink Young Lions. In de inkomhal werd voor de gelegenheid een fotostand met printer geplaatst, zodat iedereen zijn selfie met de veldrithelden meteen mee naar huis kon nemen. Met de handtekening van Thibau, Toon en/of Marthe er gratis bovenop, voor de grootste fans!

Deel dit bericht