Andreas en Yentl doen goede zaak in klassement

IMG_0993-2
Andreas Goeman en Yentl Bekaert hebben in de Scheldecross bij de beloften een goede zaak gedaan in het algemene klassement van de DVV Verzekeringen Trofee. In koude omstandigheden finishte Andreas op het Sint-Annastrand op plek 8, Yentl eindigde 11de.

Andreas leidde al vroeg in de wedstrijd de achtervolging op de twee leiders. Yentl kende een mindere start, maar knokte zich terug in de wedstrijd. Andreas kreeg zicht op de koplopers en finishte uiteindelijk 8ste, Yentl werd 11de.

Onze tweedejaars beloften pronken nu op plek 3 en 4 van het algemene klassement.

Andreas Goeman:

“In de beginfase van de wedstrijd woekerde ik iets teveel met mijn krachten. Ik zag dat de leider in het klassement Lander Loockx een slechte dag had en wilde zoveel mogelijk tijd goe(d)maken. In de voorlaatste ronde voelde ik de kracht uit mijn benen lopen. Al bij al doe ik wel een goede zaak in het klassement. Normaal is dit een cross zonder grote verschillen, maar als je ziet dat ik toch heel wat tijd sprokkel op een aantal concurrenten belooft dat voor de volgende DVV-crossen. Loenhout en Baal zijn crossen die me goed liggen, zeker als het modderig is.”

Uitslag

1. Niels Vandeputte
2. Timo Kielich + 00:04
3. Antoine Benoist + 00:10
8. Andreas Goeman + 00:38
11. Yentl Bekaert + 00:53

Klassement

1. Niels Derveaux
2. Lander Loockx + 01:10
3. Andreas Goeman + 01:24
4. Yentl Bekaert + 02:08
5. Mathijs Wuyts + 02:09

Deel dit bericht