Arne Vrachten stroomt niet door naar beloftenploeg

OOSTENDE CYCLOCROSS NATIONAL CHAMPIONSHIPS DAY ONE
De wegen van Arne Vrachten en Telenet-Fidea Lions gaan op het einde van dit seizoen uit elkaar. De ploegleiding heeft besloten om hem na een moeilijk jaar niet mee te pakken naar het beloftenteam.

Arne Vrachten zal geen belofte worden in het shirt van Telenet-Fidea. De moeilijke beslissing om de laatstejaars junior uit Geel niet te laten doorstromen kwam er na een evaluatie van zijn resultaten. Die waren volgens de ploegleiding net niet voldoende om hem een plaats te geven in het beloftenteam.

Arne zal twee jaar in de kleuren van Telenet-Fidea gereden hebben. Daarin boekte hij twee overwinningen. Afgelopen zomer onderging hij een knieoperatie waardoor hij vrijwel zonder voorbereiding de winter heeft moeten aanvatten. Toch boekte hij in Antwerpen een mooie zege, werd hij tweede in Hasselt en Boom en eindigde Arne derde in Neerpelt. Op het BK in Oostende reed hij naar een knappe vierde plaats. Arne heeft hij dit seizoen vijf wereldbekerselecties achter zijn naam staan.

De Telenet Fidea Lions willen Arne en zijn entourage bedanken voor de mooie jaren. We hopen dat hij zich in de nog resterende wedstrijden in de kijker kan rijden en zo een mooie kans krijgt in een ander team.

Deel dit bericht