BALOISE TREK LIONS 2021

sportbepancarte
Vanaf 1 januari 2021 gaat ons team door het leven als Baloise Trek Lions. We zijn verheugd om met onze partners ons verhaal verder te zetten in een gloednieuwe outfit. Deze zal voor het eerst te bewonderen zijn in de vijfde manche van de X²O Badkamers Trofee in Baal op 1 januari.

Sven Nys – Sportief Manager – Baloise Trek Lions:

“Vanuit het team zijn we heel blij met de steun van onze partners. Zowel met Baloise Insurance en Trek, die hun engagement verlengen en verstevigen, als met X²O Badkamers als nieuwe shirtsponsor. Ook Renotec, AA Drink en SRAM blijven trouw zichtbaar op onze kledij. We kijken ernaar uit om onze nieuwe teamkleuren te verdedigen in onze prachtige trui van Vermarc Sport.”

“Ondanks dit bizarre jaar oogt de toekomst van onze ploeg rooskleurig. The future is bright. We zijn blij dat we partners aan onze zijde hebben die onze toekomstvisie delen. Niet alleen met oog op het profteam, maar op de volledige piramide. We willen meer zijn dan alleen een profteam. Samen met onze partners willen we bouwen aan de toekomst van het veldrijden. En dat doen we door een stevige piramide te bouwen onder de profs, met de AA Drink Young Lions en de Sven Nys Academy.”

“De Baloise Trek Lions vormen de top van onze piramide. Met onze mix van ervaren renners en jonge talenten gaan we ook in 2021 voor absolute topprestaties.”

Bart Walraet – Directeur Corporate Marketing & Communicatie – Baloise Insurance:

“2020 was een uitdagend jaar voor de sport- en evenementenwereld. Baloise Insurance is een verzekeraar met een hart voor sport én een loyale partner, die ook in moeilijke tijden bestaande engagementen nakomt of verstevigt. Dit mooie project in het veldrijden willen we nog sterker ondersteunen.”

“Want de aanpak van het team gaat verder dan alleen de wedstrijd winnen, maar zet ook in op de ontwikkeling van talent binnen een optimale omgeving en omkadering, met daarbij aandacht voor gezondheid en veiligheid. De Baloise Trek Lions, de AA Drink Young Lions en de Sven Nys Academy delen daarmee dezelfde waarden en strategie die wij erop nahouden. Dat maakt van hen de perfecte ambassadeurs om het Baloise Insurance merk op het podium te zetten”.

“Naast talentontwikkeling is diversiteit voor Baloise Insurance belangrijk. De Baloise Trek Lions zijn als eerste veldritteam jaren geleden met een ambitieus vrouwenteam gestart. Ze verdienen extra aandacht want hier ligt nog zoveel potentieel. Baloise Insurance werkt graag mee aan een mooie toekomst voor vrouwen in het veldrijden.”

Tim Vanderjeugd – Directeur Sportmarketing – Trek Bikes:

“We houden van cyclocross bij Trek, dat is geen geheim. En we willen haar rijke geschiedenis en de opwinding die bij de cross hoort delen met de volgende generatie fans. “

“Samen met de Sven Nys Academy zullen we kinderen het plezier van fietsen laten zien, terwijl we ook getalenteerde renners een ontwikkelingspiramide aanbieden met de AA Drink Young Lions en de Baloise Trek Lions. Aan het eind van de dag willen we dat renners en rensters van elk niveau verliefd worden op de sport en de fiets.”

“We hebben de afgelopen vijf jaar genoten van onze opgebouwde relatie met de Lions, en we zijn verheugd deze nog verder te versterken. De Baloise Trek Lions zullen niet alleen doorgaan met het ontwikkelen van top veldrittalent, maar zullen ook non-stop bijdragen om fietsen voor iedereen nog toegankelijker te maken.”

Anja Vandendriessche – Marketing Director – X²O Badkamers:

“Veldrijden is een prachtige sport die een breed publiek samenbrengt. De X²O Badkamers Trofee was ons debuut in de cross, vanuit de visie dat X²O er ook voor elk is: we maken badkamers voor iedereen toegankelijk en zorgen voor méér badkamer voor elk budget. Nu gaan we nog een stapje verder als sponsor van Baloise Trek Lions.”

“Wat ons vooral aantrok tot het team was hun sympathieke uitstraling en de inzet om de vrouwelijke renners, de mannen én de jongeren als één sterke ploeg te laten groeien. Dat het Baloise Trek Lions team ondertussen al zo veel X²O badeenden won tijdens de Trofee, bevestigt alleen maar de perfecte match!”

BALOISE TREK LIONS 2021

Mannen Elite CX
Toon Aerts
Lars Van der Haar
Thijs Aerts
Jim Aernouts

Vrouwen Elite CX
Lucinda Brand
Ellen Van Loy

Mannen Beloften CX
Thibau Nys
Yentl Bekaert
Ward Huybs

Vrouwen Beloften CX
Shirin Van Anrooij
Marthe Truyen

Wegteam Mannen
Daan Mariën
Jelle Looijen
Dietmar Ledegen
Niels Merckx

Deel dit bericht