Fleur Nagengast verlengt contract met Telenet Fidea Lions

coverfleur1RG
Fleur Nagengast, de leider in het dames U23-klassement van de Telenet UCI World Cup, en Telenet Fidea Lions hebben hun overeenkomst verlengd tot 1 maart 2019. Zo blijft Fleur nog minstens één winter langer deel uitmaken van het team.

Afgelopen zomer werkte Fleur voor het eerst een volledig crossgericht zomerprogramma af en dat werpt zijn vruchten af. In de Amerikaanse wereldbekers eindigde Fleur twee keer als tweede U23 en sinds de wereldbekermanche van Koksijde draagt ze met trots de leiderstrui in het U23-klassement. Fleur voelt zich goed omringd binnen het team en beide partijen keken bijgevolg erg uit naar een verlenging van de samenwerking.

Fleur Nagengast: “Ik ben heel erg blij dat ik bij de Telenet Fidea Lions mag blijven. Hier zit ik in de perfecte omgeving om me verder te ontwikkelen en ik voel me op mijn plek binnen het team. Hopelijk kunnen we samen nog veel stappen vooruit zetten!”

Teammanager Sven Nys: “Fleur ligt als renster erg goed in de groep en heeft de voorbije maanden mooie stappen vooruit gezet. Wij zijn er van overtuigd dat Fleur de komende maanden nog progressie zal maken en dat we met Fleur zowel dit als volgend seizoen kans maken op een WK-medaille in de U23-categorie.”

Aanstaande zondag verdedigt Fleur haar leiderstrui in de Telenet UCI World Cup Namur.

Deel dit bericht