Jim Aernouts verlengt zijn overeenkomst met Telenet Fidea Lions

aernoutscover
Jim Aernouts en Telenet Fidea Lions hebben hun overeenkomst verlengd.

Met een overwinning in Tsjechië en een aantal knappe uitschieters en podiumplaatsen loste Jim Aernouts de sportieve verwachtingen van het afgelopen crossseizoen in. Maar meer nog dan dat, heeft Jim de voorbije jaren als teamspeler een belangrijke rol gehad in het succesverhaal van Telenet Fidea Lions.

Sven Nys: “Jim is een belangrijke schakel in het geheel van de Telenet Fidea Lions. En in deze rol wordt hij zowel door de renners als het teammanagement enorm geapprecieerd. Hij haalt steeds het maximale uit zichzelf en we verwachten dat hij dat ook de komende jaren zal doen, met standvastige winters met af en toe een uitschieter als doel.”

Ook Jim Aernouts zelf is erg blij met zijn contractverlenging: “Bij Telenet Fidea Lions voel ik zowel van het teammanagement als van mijn ploeggenoten veel respect voor wat ik doe. Het is heel fijn dat ik in deze vertrouwde omgeving kan blijven verderwerken! Ik zal er dan ook alles aan doen om mooie prestaties te blijven neerzetten en mijn rol als teamspeler goed te vervullen.”

Deel dit bericht