Samenwerking tussen Telenet Fidea Lions en Parkhotel Valkenburg voor Fleur

fleurlionscover
In 2019 krijgt Fleur Nagengast de mogelijkheid om de voordelen van een professioneel cyclocrossteam en een UCI Women's Team te combineren. Volgende zomer zal Fleur een crossgericht programma van wegwedstrijden en rittenkoersen rijden met de dames van Parkhotel Valkenburg, terwijl ze in de wintermaanden blijft uitkomen voor Telenet Fidea Lions.

Sven Nys: “Deze samenwerking zal Fleur een ideale mix bieden om progressie te blijven maken. Bij de Telenet Fidea Lions geloven wij voor de volle 100% in Fleur als veldrijdster en we zijn er van overtuigd dat het rijden van rittenkoersen op UCI-niveau haar zal helpen in de opbouw naar komende winters.”

“Fleur is een zeer getalenteerde renster waar voorzichtig mee om moet worden gegaan. We zijn erg blij als wegteam Fleur de mogelijkheid te bieden zich te kunnen ontwikkelen in een vertrouwde omgeving. Een samenwerking in deze vorm met Telenet Fidea Lions steunen wij enorm, beide teams willen het beste voor Fleur puur vanuit een wielerhart”, stelt Esra Tromp van Parkhotel Valkenburg.

Fleur Nagengast: “Dit is voor mij het perfecte scenario, ik voel me erg thuis bij de Telenet Fidea Lions, maar zij kunnen me geen uitgebreid wegprogramma bieden. Doordat ik het vertrouwen krijg van Parkhotel Valkenburg en iedereen enthousiast is over een samenwerking kan ik mij op beide disciplines op een perfecte manier en in een vertrouwde omgeving doorontwikkelen.”

Zondag start Fleur in de Telenet UCI World Cup van Waterloo (USA) als titelverdediger van het eindklassement bij de dames U23.

Deel dit bericht