Telenet Fidea Lions schitteren in rondewerk

lionsbbtcover
De Telenet Fidea Lions blikken terug op een uitstekende Baloise Belgium Tour. Dankzij teamwork én een sublieme sfeer onderling eindigden maar liefst 3 renners in de top 20. Quinten werd 8ste, Toon 15de en Lars 16de.

Ploegleider Kris Wouters was na de laatste rit in Tongeren dan ook een tevreden man. “Wat mij het meeste bijblijft van de afgelopen vijf dagen is dat we erg goed als team gepresteerd hebben. De sfeer in het team zat goed en dat heeft iedereen ook individueel naar een hoger niveau gebracht”, aldus Wouters.

“Voor mij was dit een schitterende week! Als je merkt dat je teamgenoten alles in het werk stellen om je vooruit te helpen, dan kan je altijd nog wat extra moeite doen om door te zetten op moeilijke momenten. Want ik had zelf niet verwacht dat mijn benen zo goed zouden zijn. Achteraf gezien heb ik misschien in de rit van donderdag iets te veel van mezelf gegeven en heb ik dat zaterdag en zondag wat moeten bekopen… Maar ik ben erg tevreden met mijn achtste plaats in het eindklassement”, aldus Quinten.

Ook Toon was in de wolken met de prestatie van hem én van de hele ploeg. “Het is genieten als je als crosser in je eerste rondje zo goed kan presteren! De teamspirit zat goed en we hebben samen gevochten voor een mooi eindresultaat.”

Deel dit bericht