Toon Aerts, Quinten Hermans en Ellen van Loy tekenen nieuw contract bij de Telenet Fidea Lions

tflpb1RG
Europees kampioen Toon Aerts, Europees beloftenkampioen Quinten Hermans en Ellen van Loy tekenden alle drie een nieuw contract bij de Telenet Fidea Lions en tonen hiermee hun vertrouwen in de nieuwe manier van werken binnen het team.

Teammanager Sven Nys: “Met Toon Aerts hebben de Telenet Fidea Lions één van de sterkste motors van het crosspeloton in huis. Maar Toon is niet alleen een steengoede renner die zich in de komende jaren nog verder kan ontwikkelen, Toon is ook een erg fijne renner om mee samen te werken. Hij is geliefd bij het grote publiek en bij onze sponsors. We hebben er dan ook geen moment aan getwijfeld om zijn contract open te breken en te verlengen!”

Toon Aerts: “Ik heb me altijd al goed gevoeld binnen de familiale sfeer van de Telenet Fidea Lions. De staff en zeker ook de sponsors hebben me de voorbije jaren de kans gegeven om rustig te groeien als renner. Mijn Europese titel was dan ook een mooie bekroning voor iedereen rond me. Dat het team me nu het vertrouwen geeft om tot eind 2020 samen verder te bouwen stemt me erg gelukkig!”

Het contract van Quinten Hermans werd opengebroken. De goede prestaties die Quinten dit seizoen al neerzette deden de andere crossteams aan zijn mouw trekken, maar Quinten verkoos op het vernieuwde voorstel in te gaan en te blijven waar hij zich goed voelt en om prof te worden bij de Telenet Fidea Lions.

Teammanager Sven Nys: “Met Quinten hebben we een renner met erg veel potentieel in huis. De voorbije jaren liet hij dit al meermaals duidelijk zien en ook deze winter heeft Quinten al knappe resultaten neergezet. Het is schitterend dat Quinten zijn hart volgt en er voor kiest om te blijven samenwerken met het team, de sponsors en de stafleden waar hij vertrouwen in heeft. Ik wil ook Hans van Kasteren, Quintens manager, expliciet bedanken voor de fijne manier waarop we dit afgehandeld hebben.”

Quinten Hermans: “Ik ben blij dat ik gewoon kan blijven samenwerken met de mensen waar ik al als nieuweling mee samenwerkte. Al die jaren werd ik goed verzorgd en ik wil het team nu ook het vertrouwen teruggeven dat zij altijd in mij hebben gehad.”

Ook Ellen van Loy spreekt met deze contractverlenging haar vertrouwen in de Telenet Fidea Lions uit. Ellen ondertekende een contract tot het einde van haar carrière.

Teammanager Sven Nys: “Als zesde op de UCI-ranking mag Ellen van Loy beschouwd worden als één van de toprensters binnen het damesveldrijden. Maar Ellen vecht niet alleen voor haar plekje tijdens de wedstrijden, ze maakt er ook een punt van om steeds het damesveldrijden te vertegenwoordigen, zowel bij sponsors als organisaties. We hebben Ellen dan ook aangeboden om gedurende de rest van haar carrière de kleuren van de Telenet Fidea Lions te verdedigen. Ellen kan en mag zelf bepalen wanneer ze haar crosscarrière stopzet en dan zullen wij er voor zorgen dat ze dat op een aangename manier kan doen.”

Ellen van Loy: “De ondersteuning die de Telenet Fidea Lions mij bieden is ongeëvenaard. De kans om mijn carrière op termijn af te sluiten binnen dit team heb ik dan ook met twee handen gegrepen. Samen met de Telenet Fidea Lions wil ik mijn stempel blijven drukken op het damesveldrijden.”

Deel dit bericht