Toon en Ellen sluiten seizoen af met tweede stek op Rectavit Cyclocross Masters

AERTSZ
Na de klassieke Sluitingsprijs in Oostmalle stond er gisterenavond in Waregem nog de Rectavit Cyclocross Masters gepland. Onze Telenet Baloise Lions sloten er op een mooie manier hun winter af met enkele podiumplaatsen. Een glansrol was weggelegd voor Ellen Van Loy en Toon Aerts.

Toon Aerts behaalde op de Rectavit Cyclocross Masters niet één, maar drie podiumplaatsen. Toon werd derde op de Toyo Tires High Jump Challenge met een hoogte van 55 centimeter. Voor de overwinning was in deze acrobatische discipline maar liefst 75 centimeter nodig. Eerder was hij ook al goed voor een derde stek tijdens het hindernissenparcours van de Cyclocross Trial. Vervolgens moest hij op het stadsparcours in Waregem alleen maar Eli Iserbyt voor zich dulden, nadat hij samen met Lars van der Haar een bommetje had gegooid.

Bij de vrouwen toonde Ellen Van Loy, die onlangs nog een jaar bijtekende, zich. Ellen kon samen met Laura Verdonschot in het spoor van een ontketende Denise Betsema blijven. De Nederlandse zou het na een sprintje halen van Ellen.

Deel dit bericht