Toon en Lars op podiumkoers in Middelkerke

In de slotmanche van de Telenet Superprestige in Middelkerke knalde Toon naar een tweede plek. Lars finishte derde en stelde zo zijn derde plek in het eindklassement veilig.

Toon Aerts:

“Ik probeerde de kloof met Laurens nog even te dichten. Maar iedereen zat redelijk snel op zijn tandvlees en zo wisten we dat we voor de tweede plek koersten. Ik hoop in een van de drie resterende wedstrijden nog eens raak te schieten. Welke cross me nog het best ligt? In Leuven kan ik recordhouder worden qua aantal zeges, dus dat is zeker een doel. En Oostmalle is een wedstrijd op een boogscheut van thuis.”

Lars van der Haar:

“Ik baalde ervan dat de verschillen vooraan redelijk klein bleven. Ik had echt een goeie dag, maar dat was bij de rest ook het geval. Na mijn valpartij in Zolder kon ik de Wereldbeker al op mijn buik schrijven, dus ben ik wel content met de derde plek in het eindklassement van de Telenet Superprestige. Ik hoop morgen nog eens uit te pakken in Hulst, al hoop ik vooral dat de regenval vannacht en morgen beperkt blijft.”

Uitslag elites

1. Laurens Sweeck
2. Toon Aerts
3. Eli Iserbyt
4. Lars Van der Haar
12. Thijs Aerts
18. Jim Aernouts
19. Nicolas Cleppe
29. Yentl Bekaert
35. Andreas Goeman

Eindstand Telenet Superprestige

1. Laurens Sweeck
2. Eli Iserbyt
3. Lars van der Haar
4. Toon Aerts

Bij de dames reed Ellen een dijk van een wedstrijd aan de kust. Ze finishte als eerste Belgische dame op een eervolle 7de plek. In het eindklassement van de Superprestige Ladies Trophy bezet ze ook de 7de plek.

Uitslag dames

1. Ceylin Alvarado
7. Ellen Van Loy
22. Marthe Truyen

Eindstand Superprestige Ladies Trophy

1. Ceylin Alvarado
7. Ellen Van Loy

Deel dit bericht