Trek Bikes en Telenet Baloise Lions verlengen sponsorovereenkomst

thijstrek
In deze bijzondere tijden zijn we erg trots om een verlengde samenwerking tussen Telenet Baloise Lions en onze fietsenconstructeur Trek Bikes aan te kondigen. Sinds 2016 vormt Trek Bikes een onmisbare schakel in ons geheel. We kijken er dan ook naar uit om de komende twee jaar intens verder samen te werken.

Sven Nys (sportief manager Telenet Baloise Lions):

“Samen met Trek schrijven we bij Telenet Baloise Lions al vier jaar lang aan een mooi verhaal. De normen en waarden van onze ploeg en Trek stemmen overeen. Voor ons is het fantastisch dat we ook de komende twee jaar op het beste materiaal ter wereld kunnen rekenen. Zo is de Trek Boone een referentie geworden in het veldrijden.”

“Maar daar blijft het niet bij. We gaan verder dan een klassieke samenwerking en vinden elkaar ook in de jeugdwerking. Voor zowel Trek als ons is het een doel om zoveel mogelijk kinderen actief te krijgen op de fiets, en dat op een veilige manier.”

Tim Vanderjeugd (Sports Marketing Director Trek Bikes):

“Trek is verheugd om de samenwerking met de hele Lions familie verder te zetten. Het team en de opleidingsstructuur representeren een aantal fundamentele waarden in de sport. Dat begint bij een leuke en gezonde introductie in het fietsen voor de allerkleinsten tot een op en top professioneel veldritteam dat ons verliefd liet worden op de cross.”

Deel dit bericht