Word belofte bij Telenet Baloise Lions

tblions0210.RGjpg
Telenet Baloise Lions, het veldritteam van Sven Nys, is op zoek naar drie talentvolle jongeren die zichzelf willen ontdekken als wielrenner op de weg. De drie krijgen de kans om het U23 team op de weg te vervoegen en wedstrijden te rijden. Ben jij een goeie jonge renner met liefst ook wat koerservaring en maak je nog geen deel uit van een wielerteam, waag dan je kans!

Kandidaten vullen eerst een uitgebreide online vragenlijst in die een zicht geeft op hun (wieler-)profiel. Na een eerste selectie worden er tien uitgenodigd om zich uitgebreid wetenschappelijk te laten screenen bij Energy Lab. Uiteindelijk worden drie renners geselecteerd op basis van die testresultaten bij Energy Lab, hun sportieve voorgeschiedenis en motivatie. Zij maken vanaf januari 2020 deel uit van het Telenet Baloise Lions team en zullen vanaf mei deelnemen aan wedstrijden op de weg. Ze krijgen uiteraard een teamfiets van Trek ter beschikking en een kledijpakket.

Wie kans wil maken om deel uit te maken van de beloftenploeg van de Telenet Baloise Lions moet geboren zijn in 1998, 1999, 2000 of 2001 en mag nog geen wielerlicentie (gehad) hebben. Eerdere wedstrijdervaring is een pluspunt. Inschrijven (via het invullen van de vragenlijst) kan tot en met dinsdag 15 oktober. De 10 meest geschikte profielen worden 10 dagen later getest bij Energy Lab en dan zullen de drie gelukkigen finaal uitgekozen worden.

Schrijf je in via dit formulier met uitgebreide vragenlijst: https://www.surveymonkey.com/r/Y3SVY5X.

Voorwaarden om deel te nemen zijn:

– Je mag nog geen licentie bij de KBWB hebben gehad
– Je bent geboren in 1998, 1999, 2000, 2001 (= 19 – 20 – 21 – 22 jarigen in 2020)
– Eerdere wedstrijdervaring (nevenbonden, Vlaamse Wielervereniging, granfondo’s,…) is een pluspunt

Waaraan mag je je verwachten:

– Deelname aan minimaal 3 wedstrijden op de weg, vanaf mei
– Kledijpakket
– Trek racefiets die ter beschikking wordt gesteld
– Uitgebreide wetenschappelijke screening bij Energy Lab

Hoe schrijf ik mij in?

– Inschrijven kan tot en met dinsdag 15 oktober door deze vragenlijst in te vullen: https://www.surveymonkey.com/r/Y3SVY5X.
– Hoe meer informatie we ontvangen, hoe beter
– Uit alle ingeschrevenen worden 10 kandidaten weerhouden, op 17 oktober krijgt iedereen bericht
– Deze 10 renners krijgen een uitgebreide wetenschappelijke screening bij Energy Lab op vrijdag 25 oktober
– Uiteindelijk worden 3 renners geselecteerd op basis van de testresultaten bij Energy Lab, sportieve voorgeschiedenis en motivatie. Zij maken vanaf januari 2020 deel uit van het Telenet Baloise Lions team!

Deel dit bericht